Samalla lennolla Tampereelta Tukholmaan oli kolme muuta ihmistä ja lennettiin myöhään illalla, joten Arlanda oli aika autio. Siirtymiseen Tampereelta lentokentähotelliin meni aikaa noin kaksi tuntia iltapalan kautta. 


20150926_080104.jpg


Yövyttiin Clarion- hotellissa.  Todella hyvä hotelli. Tiia ja Anssi vaihtoivat huonetta yöllä, kun edellinen asukas oli jättänyt tukevat parfyymin hajut jälkeensä ja ne haittasivat yöunia. Aamiainen oli mielettömän hyvä. Kokki paistoi omeletteja ja graavilohta sai leivän päälle. Kelpaisi varmaan sullekkin. Eve antoi 5/5 ja Tiia vahvan matkailusuosituksen. 

Lento Tukholmasta Los Angelesiin oli pitkä.  Norwegianilla on joka matkustajalle oma viihdejärjestelmä, joka siivitti matkaa mukavasti ja välillä torkuttiin ja luettiin.  Syötiin kans.  Maahantulotarkastukseen oli roudattu kaikki maailman kiinalaiset samaan aikaan ja jonotettiin kaksi_helvetin_pitkää_tuntia. Itse tarkastus kesti noin minuutin. Autoa jonotettiin tunti. Samat kiinalaiset sielläkin. Virkailija oli sitä mieltä ettei mahduta Dodge Avengeriin ja ollaan hulluja, kun meinataan ajaa sillä muuallakin kuin tasamaalla. Niin että näkisitpä sen golfin millä ajettiin lentokentälle...

No auto alle ja  kovaa kyytiä Thousand Oaksiin ja nukkumaan.